Documenten en categorieën beheren

Binnen deze sectie is het mogelijk om een archief te bouwen van belangrijke documenten. Deze zijn dan zichtbaar in het “over” gedeelte in de App.

U kiest zelf voor de categorieën en daarbijbehorende beschrijvingen. Dat doet u door op nieuwe categorie te klikken, een titel en een beschrijving in te voeren en vervolgens op opslaan te klikken.

Onder een categorie (bijv. Nieuwsbrieven of Artist Impressions) kunt u vervolgens bestanden uploaden (Document / PDF / Afbeelding).

Tip: Probeer uw archief enigszins begrijpelijk en beknopt te houden. Een omwonende is vaak niet in staat een technische tekening te lezen en uw nieuwsbrief uit 2017 is vast niet heel erg relevant meer.