Doelgroepen gebruiken en verwijderen

Onder “Globale doelgroepen” vindt u een selectie van doelgroepen die u kunt gebruiken tijdens uw project. Deze worden standaard gebruikt en getoond wanneer een gebruiker uw project besluit te volgen.

Mochten er labels tussen zitten die u niet wenst te gebruiken, dan verwijdert u deze door simpelweg rechts op het trash can icoon te klikken.

Ook hier is het niet aan te raden om doelgroepen in een later stadium te verwijderen, maar vooraf te bepalen welke doelgroepen u wenst te gebruiken.