Een nieuwe livestream toevoegen

Indien u de unieke URL van uw webcam voorhanden heeft, kunt u deze toevoegen onder “Livestreams”. U klink simpelweg op “Nieuwe Livestream”, voert hier een beschrijvende naam en de URL in en klikt daarna op opslaan.

De livestream is nu nog niet direct te zien in de BouwApp, deze dient namelijk eerst goedgekeurd te worden door een van onze medewerkers. Zo kunnen wij controleren of alles naar behoren werkt.

Wanneer de livestream is goedgekeurd, is de livestream knop (Nu live) zichtbaar in uw project op de BouwApp.