Een nieuwe update plaatsen

Onder het menu-item “Updates”, vindt u links een knop met “Nieuwe update”. Deze opent een scherm met verschillende opties.

In het veld “Bericht” typt of plakt u de update die u wilt plaatsen. Indien dat voldoende is en u wilt deze direct plaatsen in uw tijdslijn, dan kunt u onderaan kiezen om deze te plaatsen met of zonder push notificatie.

Later publiceren

U kunt uw update ook op een later tijdstip in uw tijdslijn laten verschijnen. U kiest hiervoor simpelweg de dag en het tijdstip on “Publicatiedatum”. Indien u voor push notificatie kiest, zal deze vanaf datzelfde tijdstip verzonden worden.

Doelgroepen

Indien uw update alleen voor 1 of een selecte groep volgers bedoeld is, kunt u dit aangeven door de relevante doelgroep(en) te selecteren.