Statistieken beheren

Binnen u statistieken kunt u allereerst een periode selecteren waarbinnen u de resultaten wil inzien. Dit verschaft u beter inzicht in de ontwikkeling van uw resultaten. Standaard worden de resultaten van de laatste 7 dagen getoond. U kunt er echter ook voor kiezen om een aangepaste periode te selecteren, of de totale resultaten te bekijken.

Conversaties

Voor conversaties kunt u de gemiddelde tevredenheid over de afhandeling inzichtelijk maken. Indien u doelgroepen apart van elkaar wil bekijken, kunt u aan de linkerkant specifieke doelgroepen aanvinken. De grafiek aan de rechterkant toont dan alleen de gemiddelde tevredenheid van desbetreffende doelgroep. Ditzelfde kunt u doen voor het type bericht, onder de selectie voor doelgroepen.

Afhandelsnelheid

In de staafdiagrammen kunt u inzichtelijk maken hoe hoog de afhandelsnelheid van uw inkomende berichten is in dagen. Deze periode wordt berekend tussen het binnenkomen van het bericht en het markeren als “gesloten”.

U kunt daarnaast ook inzichtelijk maken hoe de reactiesnelheid voor inkomende berichten in dagen is. Dit wordt geteld direct na het binnenkomen van het bericht en tot u een antwoord verzendt.

Algemeen

Standaard worden de statistieken van alle doelgroepen bij elkaar opgeteld, zodat het totaal zichtbaar is. U heeft echter de optie om dit te splitsen voor de verschillende doelgroepen. Deze kunt u in de dropdown rechts naast het label “Algemeen” selecteren.

Onder algemeen vindt u een aantal grafieken, waarbij u telkens kunt aanvinken of u het gemiddelde van dit project, van al uw projecten of van alle projecten in de BouwApp wilt inzien. Bij de hoeveelheid volgers per doelgroep, kunt ook nog de verschillende doelgroepen selecteren.

Dit zijn de grafieken die u kunt inzien:

  • Hoeveelheid volgers
  • Hoeveelheid volgers per doelgroep
  • Hoeveelheid bezoekers
  • Hoeveel likes updatesHoeveelheid weergaven foto’s